PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

- Rekisteröitymissopimus


Vaikka tämän sivuston ylläpitäjät ja moderaattorit pyrkivät poistamaan tai muokkaamaan kaiken yleisesti arvelluttavan sisällön niin nopeasti kuin mahdollista, on mahdotonta tarkistaa jokaista viestiä. Tiedostatte siis, että viestit sivuilla ovat kirjoittajiensa mielipiteitä eivätkä ylläpidon, moderaattoreiden tai webmasterin (lukuunottamatta heidän itsensä kirjoittamia viestejä) ja siksi he eivät ole vastuussa näistä kirjoituksista.

Suostut olemaan esittämättä mitään loukkaavaa, vihamielistä, epämoraalista tai muutakaan materiaalia joka voisi loukata voimassa olevia lakeja. Toimimalla tätä vastoin voidaan sinut välittömästi ja lopullisesti poistaa järjestelmän käyttäjistä (tarvittaessa yhteydentarjoajaasi otetaan yhteyttä). Kaikkien viestien IP-osoite tallennetaan tämän vuoksi. Suostut siihen, että webmaster, ylläpito ja moderaattorit ovat oikeutettuja poistamaan, muokkaamaan, siirtämään tai sulkemaan minkä tahansa aiheen milloin tahansa. Käyttäjänä suostut siihen, että kaikki yllä annettu tieto tallennetaan tietokantaan. Tätä tietoa ei anneta millekään kolmannelle osapuolelle ilman suostumustasi. Webmaster, ylläpito ja moderaattorit eivät ole vastuullisia jos tietoturva vaarantuu hakkerointiyrityksistä tms. johtuen.

Tämä sivusto käyttää avusteita (cookies) tallentamaan tietoa paikalliselle tietokoneelle. Nämä avusteet eivät sisällä mitään yllä annetuista tiedoista, niiden ainoa tarkoitus on helpottaa käyttöä. Sähköpostiosoitetta käytetään vain käyttäjän tarvitsemien tietojen lähettämiseen (Sekä salasanan lähettämiseen jos unohdat sen).

Klikkaamalla Hyväksyn hyväksyt nämä ehdot.

Muista:
1. Ei autohittausta. Et voi ohjata, vahingoittaa tai varsinkaan tappaa toisen hahmoa ilman lupaa. Jos olet saanut vastapelaajalta luvan etukäteen, ilmoita siitä viestisi alussa tai lopussa, jottei ylläpito luule sinun syyllistyneen hittaukseen.
2. Vältä munchausta. Älä tee hahmostasi voittamatonta, jokainen vahingoittuu joskus taistellessaan.
3. Älä feikkaa. Älä tekeydy toiseksi pelaajaksi tai pelaa jonkun toisen hahmoilla.
4. Ei tuplapostausta tai floodausta. Foorumilla on edit-nappula juuri sen vuoksi, että voit lisätä viestiisi unohtuneet asiat uuden viestin kirjoittamisen sijaan.
5. Hyvä käytös. Vältä huonoa kielenkäyttöä äläkä mistään syystä kiusaa tai syrji ketään. Käytöstavat ovat netissäkin valttia.
6. Yleiskielisyys. Käytä peliviesteissäsi selkeää yleiskieltä ja pyri muuallakin sellaiseen ilmaisuun, että kaikki sen ymmärtävät. Mistään pelauksissa satunnaisesti esiintyvistä pilkkuvirheistä ei sakoteta, mutta kovin virherikasta tekstiä muiden on kurja lukea.

ÄLÄ REKISTERÖIDY FOORUMILLE ENNEN HAHMOSI HYVÄKSYTTÄMISTÄ!
Jos et ole lähettänyt hahmokuvausta ylläpidolle ennen tunnuksen luomista, tunnustasi ei aktivoida.