Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Miss

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Miss

Miss

Jousimies Käärme
Viestien lukumäärä : 88
Ikä : 30

Miss Empty
ViestiAihe: Miss   Miss EmptyTi 2 Joulu 2008 - 12:00

Nimi: ? ? ? ?(Kaksi etunimeä ja yksi sukunimi)
Ikä: 89 malli
laji: ihminen
Ammatti: Peruskoulun suorittanut, kohta pääsee eläintenhoitajan koulutuksen
Perhe: Isä, äiti naimisissa. Ainoa lapsi peheessä. Suku erittäin laaja. Viisi serkkua. Pikkuserkkuja yli seitsemänkymmentä. Ei hirveän uskonnollinen.

Luonne: Toisaalta menevä, jos tuntee porukan. Hyvin ujo seurassa mielummiten kuuntelee sivussa muiden ollessaan. Parhaiden ystävien kanssa tekee hulluuksia hirveästi ja uskaltaa kokeilla kaikkea. Rakastaa eläimiä, mutta joitakin tykkää pienesti häiritä. Ei pidä kiduttamisesta. Välillä saattaa nähdä itserakkauden, mutta harvoin. Puhelias, kun sattuu puhelliselle päälle. Laulaa joskus itsestään, vaikka tietää on ruma ääni. Ei halua päästä oikein kirjoitus virheistään muuten tuntee itsensä toiseksi henkilöksi, koska kirjoitusvrheet ovat osa häntä. Historiaan aivan hulluna ja haluaa tietää lisää. Väittää opettajien kanssa, että Nikolainen toinen ei ollut viimeinen staari vaan hänen veljensä Mikael (?). Biologia, maantieto ja kuvis olivat yksi hänen lempareitaan. Hyvin romantiikko ihminen. Vihaa ottamista itsestään kuvia tai videoita, koska hänen mielstä he vääristävät tai hän ei kestä totuutta. Elokuvan ystäviä, mutta ei kestä katsoa kauhuelokuvia.

Ulkonäkö: Pieni ja pyöreä. Hiukset luonnon mustat ja kiharat. Silmät ruskea. Koukku selkäinen. Kylmäverinen rakenteinen. Vaatetus menee oman mielen mukaan eli todella sekava.

Menneisyys: Syntynyt Helsingissä ainoaksi lapseksi. Viettänyt elämänsä mökillä sukulaisten kanssa ja Helsingissä, koska vanhemmat käyvät koulua Helsingissä. Pienestä asti käynnyt seurakunnan Yoldozin kanssa Pahulajdesa hiihtoloman aikana. Kävi nolla luokan mikä ei ollut ihana mesta. Matkustellun välillä riippuen miten paljon rahaa on tuhlattavasti. Seikkailut Ilveksien jääkiekko hallin uumenissa. Suku on hyvin liikunnallinen. Äiti jalkapallo maalivahtina. Isä jääkiekko pelaajan, mutta enemmäkseen on ollut valmenajana. Äidin isä shakki peluuri. Isänisä ja veljekset olivat jääkiekkoilioita. Isovanhemmat isät ovat kuolleet ennen hän nähtyään edes heitä. Isänäiti lensi pois toukokuussa 08. Yksi mummi enään elossa. Harrastanut uimahyppyä kuusi vuotta täytyi lopettaa, kun lähti asikkalaan opiskelemaan, sählyä ja ratsastusta. Ratsastus kolmisen vuotta aktiivisena nyt epäaktiivisena. Peruskoulun jälkeen meni opiskelemaa Asikkalaan eläintenhoitajaksi. Asikkalassa aloin harrastaa ampumista ja ropettamista.

Muuta: Ennen omisti hamseti nimeltään Roosa. Kutsuttin kuitenkin Roosa poosaksi. Haluaisi käärmen tai suden lemmikiksi mökille. EI halua mökkiäänsä myytäisiin.

Netissä: Neljällä nikillä liikun. Miss harvoissa paikoissa ja mikä on lyhenne Miss Darcystä. Murmeli vara, Hemmo89 siksi, koska täyyy olla hahmoille oma sivu paikka ja muulloin Ay. Vaihtaa siksi, koska kyllästyy nopeasti nickiin.

//Toivottavasti saitte jotain minusta irti.//
Takaisin alkuun Siirry alas
http://rivertohr.proboards.com/
Miss

Miss

Jousimies Käärme
Viestien lukumäärä : 88
Ikä : 30

Miss Empty
ViestiAihe: Vs: Miss   Miss EmptySu 11 Loka 2009 - 20:40

Kun foorumi lopettetaan minut löytää ainaskin omasta foorumista mitä olisi kolme, mutta kuolleita.

Brother of the Horses,
Rivertohr city ja
Red Norht

Minä kiitän teitä pelaamisesta ja toivottavasti nähdään joissakin ropeissa. Toivottavsti koulu/työ ei vie teitä ropen innostusta pois väsymyksellä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://rivertohr.proboards.com/
 
Miss
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: OFFLINE :: Pelaajien esittelyt-
Siirry: