Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Kohtalon kätyrit - Sivujuoni

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Jonayla
Admin
Jonayla

Nainen
Rapu Vuohi
Viestien lukumäärä : 149
Ikä : 29
Paikkakunta : Korpikuusen kannon alla

Kohtalon kätyrit - Sivujuoni Empty
ViestiAihe: Kohtalon kätyrit - Sivujuoni   Kohtalon kätyrit - Sivujuoni EmptySu 7 Joulu 2008 - 0:12

KOHTALON KÄTYRIT -sivujuoni

"On olemassa asioita, joita mieli ei riitä käsittämään. Kaikki uusi ja kummallinen pelottaa sekä kiehtoo sieluja, jotka on kahlittu yhteen tiettyyn sykkivään ytimeen - Kohtaloon. Kohtalo määrää kaikkien menneisyyden, nykyisyyden ja tulevan, mutta ei toimi yksin, koska sillä on viisi avustajaa, kätyriä, jotka tuovat sanaa rahvaiden keskuuteen. Nämä viisi sielutonta sanansaattajaa ovat Valta, Voima, Viisaus, Vapaus ja Vauraus, eikä heidän elämäntehtävänsä ole muuta kuin vallita ja vaalia tietämättömien huonosti johtamaa maankamaraa. He ovat jumalia, he ovat suojelijoita ja uhrautuvaisia marttyyreja, joiden seuraaja ei tule katumaan elämästään hetkeäkään ennen kuolonkorjuuta."

Kyseessä on todentotta on tuntematon viisikko, joka saapui Ganoan maille lännestä, vuorten takaa. He ovat pitkälle edenneen projektin keskipaikkeilla, jossa alku valtaan pääsystä on jokaisen salainen haave. Isommalla maatilkulla valloitus ei aikoinaan onnistunut, joten niin sanottujen Kohtalon kätyreiden oli paettava tuntemattomalle alueelle toteuttamaan itseään ja kieroa suunnitelmaansa. He tahtovat täydellisen monarkian muodostuvan näppeihinsä, auttamalla Vallan kätyrin johtoasemaan käännyttämällä kansaa omaan uskontoonsa, jossa he ovat itse jumalolentoja maanpäällä. Tietenkään juoni ei ole tavallisten tallaajien tiedossa, mutta kuka sanoo ettei se vielä jonain päivänä lipsahda joltakulta joukon petturilta, joka onnistuu avaamaan silmänsä ?

USKONTO

Kohtalon kätyrit uskovat Kohtaloon ja pitävät itseään sen toteuttajina ja välikappaleina. Ganoalaisille he kertovat olevansa jumalia, jotka ovat tulleet tarjoamaan apuaan, väitettään he perustelevat erikoisella ulkonäöllään. Jumalten siunaus suodaan kuitenkin vain niille, jotka heräävät näkemään Kätyreiden jumaluuden, ja tosiuskova voi saavuttaa kaiken jumalten tarjoaman hyvän itselleen. Jumalat eivät ole keskenään samanarvoisia, vaan Valta on heistä ylin ja voi määrätä muita jumalia. Hänen jälkeensä arvoasteikossa tulevat Voima, Viisaus, Vapaus ja alimpana, mutta kuitenkin arvostettuna, Vauraus.

VALTA
Kukapa ei olisi joskus halunnut itselleen valtaa? Toisille se on muiden alistamista omien määräysten alle, toisille se on kykyä muuttaa maailmaa paremmaksi tai itseä paremmin miellyttäväksi paikaksi. Valta houkuttelee niin itsekkäitä ihmisiä kuin hyväntahtoisia maailmanparantajia, kullakin on omat ajatuksensa siitä, mihin valtaa tahtoisivat käyttää.

VOIMA
Voimakin kuuluu ominaisuuksiin, joita lähes kaikki janoavat. Voimaa vastustaa sortajiaan, voimaa suojella läheisiään, voimaa selvitä elämässä. Voima voi olla niin fyysistä kuin henkistäkin, taistelutaitoa, mielenlujuutta tai yksinkertaisesti jaksamista.

VIISAUS
Ilman viisautta on vaikeaa tehdä hyviä päätöksiä. Se auttaa tekemään oikeita valintoja, toimimaan oikein ja ymmärtämään asioita syvemmin. Viisaudesta on apua niin ihmissuhteissa kuin kaupankäynnissäkin, eikä kukaan voi väittää, etteikö siitä olisi hyötyä joka ikisen elämässä. Viisaan on helppo saavuttaa hyvä ja onnellinen elämä, koska hän tietää, miten sen saavuttaakseen pitää toimia.

VAPAUS
Luonnollisesti vapaus kuulostaa houkuttelevimmalta niiden korvissa, jotka ovat jollain tavoin sorrettuja ja alistettuja, tai jotka kaipaavat vapautta toimia vailla työn, varallisuuden tai aseman asettamia rajoituksia. Toiset taas kaipaavat vapautta säännöistä ja rajoituksista. Vapaana kukin voi toimia oman mielensä mukaan.

VAURAUS
Vauraus tarkoittaa kaikkea maallista hyvää, jota voi kerätä omistukseensa. Erityisesti kauppiaita tämä houkuttelee, mutta kyllä muutkin kaipaavat vakaan taloudellisen perustan elämälleen. Onhan elämä helpompaa kunnollisessa kodissa, kenties parin palvelijan ympäröimänä, kuin slummiin kasatussa hökkelissä, jonka asukas saa raataa niska limassa hankkiakseen edes välttävän aterian.


OIKEAT HENKILÖT JUMALTEN TAKANA

Vaikka nämä henkilöt kutsuvat itseään jumaliksi, niin he ovat oikeasti vain tuiki tavallisia sarvipäitä, jotka ovat yleisiä Ganoan ulkopuolella. Todellisen henkilöllisyytensä Kohtalon Kätyrit pitävät tiiviisti omana tietonaan, mutta jumalryhmän sukulaisuuden vuoksi viisikko tuntee toisensa taustat entuudestaan.
Viisaus on todellisuudessa viisikon pääpilari, alku ja juuri. Neljä muuta ovat hänen tai hänen veljensä jälkeläisiä ja näin sidottuna verisukulaisuuteen. Valta ja Voima ovat Viisauden poikia, Vauraus taas Voiman poika ja Vapaus Viisauden veljen pojanpoika. Ikähaarukka heidän välillään on 17 -vuotiaasta aina 70 -vuotiaaseen.

Ryhmän väliset henkilökohtaiset suhteetkin ovat niin ikään sotkussa, mutta läheiset. Viisaus on ehdottomasti kunnioitetuin, vaikka Valta toimii kiistattomana johtajana dominoivan luonteenpiirteensä vuoksi. Voima ei tule kenenkään kanssa oikein toimeen, ei edes poikansa, ja erakoituu omaan rauhaansa aina tilaisuuden koittaessa. Porukan kuopus, Vapaus, on muiden riesa, huolenaihe ja vaiva - hän keppostelee toisten kustannuksella sekä hankkiutuu ongelmiin nuoruuden tyhmänrohkeutensa vuoksi. Vauraus on ujo ja synkkä persoona, joka tukeutuu helposti Viisauteen ja Vapauteen, mutta luo vain muihin ylösnostavia katseita.

Jokainen Kohtalon kätyreistä kantaa otsallaan spinelliä, korukiveä, jonka väri kuvastaa symbolisesti heitä itseään. Vallan kivi on syvän purppuranpunainen, Voiman kirkkaanpunainen, Viisauden lähes läpinäkyvän valkea, Vapauden vaaleansininen ja Vaurauden kullankeltainen.

Valta: ? (© characon)
Voima: ? (© Sever)
Viisaus: Garu Kuurankoskema (© Jonayla)
Vapaus: Tahtarg Puhuriääni (© Sätkynukke)
Vauraus: ? (© Mere)

FUMUSCORNU (suom. Savusarvi)

Savusarvelaiset ovat yhtä yleisiä siinä missä ihmisetkin. He ovat tunnettuja Ganoan ulkopuolella illuusioiden luontimagiastaan, jonka taso vaihtelee yhtä yksilöllisesti kuin sormenjäljet - parhaimmat hallitsevat erittäin traumatisoivat illuusiokuvat, jotka ovat vaaraksi jopa käyttäjänsä mielenterveydelle. Sopeutumiskyky asua melkein missä vain on savusarvien vahvuus sekä eräänlainen heikkous, sillä he ovat kotipaikkauskollisia, eivätkä muuta hevillä muualle ilman taistelua. Perheyhteisöt tosin eivät ole yhtä kiinteitä, vaan nuoremmat syrjäyttävät iän myötä vanhemmat ja ajavat nämä maankiertoon pahimmillaan, mikäli ns. kunnioituksensidos on kadonnut. Tämä termi on hyvin tärkeä savusarvelaisille, nimittäin ellei kunnioitusta vanhempaan yksilöön ole sidottu mitenkään, niin tuo on yksinkertainen hukkapala ja hidastava jäsen yhteisössä. Moniavioisuus on myös yleinen piirre heille, koska nainen on huomattavasti alempiarvoisemmassa synnyttäjäasemassa.

Lähemmäs tunnettuja taruolentoja päin vedettäessä, savusarvet muistuttavat eräänlaisia peikkoja ilman näppynaamaa ja pönöttävää mahaa. Heidän ruumiinrakenteensa, hiusten- ja ihonväri vaihtelee yhtä yleisesti kuin ihmisilläkin, eikä sarviakaan ole yleensä samanlaisia tarjolla. Enintään heillä voi olla päässään viisi sarvea ja vähintään yksi, mikä härkämäisen hännän lisäksi erottaa heidät ihmisistä. Korvat ovat aavistuksen pidemmät ja röpelökärkiset, kulmahampaat terävämmät ja silmien värit vaihtelevat sysimustasta aina vaalean harmaan rajamaille.
Pituushaitari vaihtelee naisilla ja miehillä 140-190 senttimetriin. Mitään perinnöllisiä sairauksia savusarvien keskuudessa ei kulje, joten yleisin kuolinsyy on vanhuus tai menehtyminen kylmään jälkeläisten häädön vuoksi. Lapsikuolleisuus on yleistä, mikäli jälkeläinen ei täytä heti syntyessään ulkoisia vaatimuksia, kuten sarvien tietty lukumäärä.

ARVOASTEIKKO JA TEHTÄVÄT

Edeltä mainitusti Valta on nokkimisjärjestyksessä korkeimmassa asemassa, mutta tämä johtuu vain siitä, että hänellä on ainoastaan yksi sarvi. Toisin sanottuna sekä Kätyrit, että myös kansa näkevät, ettei Valta tarvitse kuin yhden sarven puolustaakseen itseään, mikä tekee hänestä myös ehdottomasti jumalten oman johtohahmon.

Seuraavaksi tulee kaksisarvinen Voima, joka on Vallan oikea käsi sekä muiden ryhmän jäsenten komennusmies. Hän temperamenttisuudellaan johtaa ja ohjeistaa alempiarvoisiaan, eikä anna petturuuden pureutua viisikon väleihin. Voima on voisi luonnehtia eräänlaiseksi ryhmän komentajaksi.

Kolmas jumalhahmo on Viisaus, joka iän tuomalla järkeilyllä haalii kunnioitusta ryhmässä. Hän hoitaa suurimman osan vaikeasta aivotyöskentelystä sekä elämän kokemuksella takoo järkeä muiden jumalten päähän aina tarvittaessa.

Vapauden jumala on riehakas ja nuori - elämää tuskin kokenut. Hänen itselleen luoma elämän vapaus tekee tästä soturin, joka suojelee kolmea ylempää tarvittaessa sekä rientää viemään viestejä seuraajille että viettää muutenkin aikaa heidän kanssaan. Sanottaisiinko, että nelisarvinen Vapaus innoittaa maalisuudellaan kansaa syvempään uskoon.

Vaitonainen viides jumala Vauraus hoitaa rahataloutta ja vahtii käteisvaroja. Hän on ryhmän outolintu, joka alentuu ja työskentelee myös toisena suojelusoturina Vapauden rinnalla. Omegana viisisarvinen Vauraus pyhittää eloaan kansan keskuudessa tarkkaavaisuudellaan ja virheettömillä suorituksillaan.

MITEN SINÄ LIITYT TÄHÄN ?

Mikäli mielenkiintosi tätä Ganoan viralliseksi sivujuoneksi muodostumassa olevaa pikku salaseuraa kohtaan heräsi, voit joko anoa jotain ns. jumalhahmoa omaksesi tai tunkea jo valmiin hahmon mukaan remmiin. Ketään ei käännytetä pois, mutta pitää muistaa, ettei hahmoa saa helposti eroon Kohtalon -uskonnosta, koska se vaatii palvojiltaan täyttä omistautuneisuutta ja pettureita rangaistaan kuolemalla. Eivätkä varsinkaan jumalina esiintyvät savusarvelaiset voi jättää joukkiota ja paljastaa näin olevansa sittenkin pelkkiä tavallisia pulliaisia, jotka sattuvat vain hallitsemaan jonkin verran magiaa.

Jos olet hankkimassa nimenomaan jumalhahmoa, niin varmista, että paikka on vapaa. Ketä tahansa ei hyväksytä ja pelaajalta vaaditaan aktiivisuutta sekä mielenkiintoa liikutella Kohtalon Kätyreiden yhtä kyseistä "elintä". Jumalhahmoa ei saa ensimmäiseksi hahmoksi.

Kaikki hakemukset pitää lähettää tähän töpöön odottamaan päätöstä. Viivytämme lopullista vastausta maksimissaan kahteen viikkoon, joten kärsivällisyyttä vaaditaan.

Mikäli kysymyksiä herää, niin niitä saa esittää täysin kainostelematta.

JUMALKAAVAKE

→ Nimesi
→ Anomasi hahmon jumalnimike
→ Miksi sinun pitäisi saada kyseinen jumala ? Kerro myös jotain suunnitelmistasi kyseisen hahmon ulkonäköön ja luonteeseen liittyen ranskalaisin viivoin.

JÄSENKAAVAKE

→ Nimesi
→ Hahmon nimi, esittelyn osoite linkitettynä
→ Edellytykset Kohtalon palvojaksi


JÄSENET

-


Alkuperäinen idea © Sätkynukke
Tekstit © Sätkynukke, Jonayla

_________________
The light at the end of the tunnel may be an oncoming dragon.

Komennossani herrat Jarem ja Routa.

Avatar © SN


Viimeinen muokkaaja, Jonayla pvm Pe 14 Elo 2009 - 13:49, muokattu 5 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/ganoa
characon

characon

Nainen
Oinas Lohikäärme
Viestien lukumäärä : 92
Ikä : 32
Paikkakunta : Mikkeli / Kuopio

Kohtalon kätyrit - Sivujuoni Empty
ViestiAihe: Vs: Kohtalon kätyrit - Sivujuoni   Kohtalon kätyrit - Sivujuoni EmptyLa 13 Joulu 2008 - 21:11

Jumalhahmon haku

→ characon (jos sitä kysyttiin, hehe)
→ Valta

→ Minun pitäisi saada kyseinen jumala, koska uskallan ottaa sen verran vastuuta, että voisin pelata johtohahmolla. Osaisin todennäköisesti myös pelata vähemmän alistuvalla hahmolla tästä samasta syystä, sillä Valta tuskin on mikään hiljainen hissukka johtaja-asemassaan. Olisi hienoa päästä ottamaan osaa Ganoan sivujuoneen näin muutenkin.

→ Suunnitelmia ulkonäköön
- yksi melko kookas sarvi keskellä otsaa, tähän sarveen upotettuna Vallan spinelli
- yleisesti melko miehekäs olemus, ei mikään naisellinen tai androgyyninen
- ulkonäkö jossain kolmenkympin tienoilla, kun en tarkkaa ikää tiedä

→ Suunnitelmia luonteeseen
- dominoiva ja valtaa rakastava
- mahdollisesti myös manipuloiva, mikäli aikeet eivät ota toteutuakseen
- myös itsepäinen, ei hevillä muuta mieltään missään asiassa ja on aina oikeassa (tai enintään vain hieman erehtynyt)

→ Suunnitelmia näin muuten
- puoliksi sokeutunut päähän joskus osuneesta iskusta

Magiataidot mietiskelen myöhemmin, jos onnistun herran saamaan haltuuni. Kiitos ja kumarrus.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.characon.net
Sätkynukke

Sätkynukke

Nainen
Leijona Hevonen
Viestien lukumäärä : 131
Ikä : 30
Paikkakunta : Helsinki

Kohtalon kätyrit - Sivujuoni Empty
ViestiAihe: Vs: Kohtalon kätyrit - Sivujuoni   Kohtalon kätyrit - Sivujuoni EmptyLa 13 Joulu 2008 - 22:29

Yhteispäätöksellä ehdolle.

Varteen otettavat perustelut ja mitä pelitaitoihisi tulee, niin hyvältä näyttää. Kummempia kommentteja en lähde lennätelemään muuta kuin sen verran, että miehekäsolemus ja dominoiva luonne sopivat mallikkaasti mielikuvaan siitä, millainen Vallan kuuluisi olla.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://satkynukke.deviantart.com
Vieraili
VierailijaKohtalon kätyrit - Sivujuoni Empty
ViestiAihe: Vs: Kohtalon kätyrit - Sivujuoni   Kohtalon kätyrit - Sivujuoni EmptyTi 16 Joulu 2008 - 14:04

Sorriii, oikeesti... Mutta innostuin ihan pirusti kun tulin täällä käväsemään. Olen jo parempaan suuntaan elämäni kanssa ja kamalan ihana idea jota haluaisin lähteä pyrkimään... Vaikka en hahmoa saisikaan xD Mutta kiinnostuin~

Nimesi
→ Arya
Anomasi hahmon jumalnimike
→ Vauraus
MIKSIKÖ? → Näin rehellisesti sanottuna en osaa montaa syytä luetella. Haluan saada jumalan haltuuni sillä olen kykeneväinen tilaisuuden tullen ottamaan isomman taakan hahmoni mukana vastaan ja olisi erittäin mukavaa jos saisin mahdollisuuden ottaa isommankin osan tässä sivujuonessa. Pidän itseäni riittävän hyvänä pelaajana ja tarmoa riittää tähän hommaan jos sen saan ja siihen on tarvetta.
ULKONÄKÖSUUNNITELMIA → - naishahmoa hakemaan lähdin jos mahdollista, näin ohimennen
- viisi sarvea, vähän isommat ja terävämmät ohimonreunoissa, kaksi pienempää niiden vieressä ja yksi keskivaiheilta keskellä.
- aika nuorekko ulkonäöltään
- pätkä 8D
- naisellisen näköinen, jollain tavalla kauniskin
LUONNESUUNNITELMIA → - outo, ei oikein mitenkään kunnolla selvä luonteinen
- ei kamalan vallanhaluinen
- kaksisuuntaisia ajatuksia jumalatouhusta (? jos saa siis laittaa tällaista ehdolle)
- määrätietoinen, harkitseva
- ei oikein luota omiin mahdollisuuksiinsa.
MUUTA → En loukkaannu jos tätä ei ehdolle oteta ihmeellisen luonteen yms. takia .'D Mutta joka tapauksessa. Siis mahdollisesti jumala jota ehkä kaduttaa tähän hommaan tulo.
Takaisin alkuun Siirry alas
Sever

Sever

Nainen
Skorpiooni Apina
Viestien lukumäärä : 105
Ikä : 27
Paikkakunta : Somewhere

Kohtalon kätyrit - Sivujuoni Empty
ViestiAihe: Vs: Kohtalon kätyrit - Sivujuoni   Kohtalon kätyrit - Sivujuoni EmptyKe 17 Joulu 2008 - 17:18

Jumalhahmoa olen hakemassa.

→ Sever
→ Voima

→ Tässä nyt heti tuli kiinnostusta ideaan, ja oli sitten pakko lähteä onnea kokeilemaan. Voima sopisi hyvin porukkaani, sillä haluaisin itselleni hiljaisen, syrjäytyvän erakon, mutta kuitenkin sellaisen tempperamentikon, joka osaa/saa ohjeistaa (ja komentaa) toisia. Minulle kun ei ehkä loppuen lopuksi sopisi se kaikista eniten valtaa omaava persoona. Ja kuitenkin luulisin olevani kykenevä ottamaan tälläisellä hahmolla osaa Ganoan sivujuoneen.

Luonnetta:
- Tempperamenttinen, ehkä joissain määrin hieman sotaisakin. Pinna palaa helposti, riippuen kuitenkin päivästä
- Suuremmissa määrin erakoituja, ei mielellään ole toisten kanssa. Yksinäinen susi siis.
- Loppuen lopuksi lojaali (omassa mielessään). Ei tahdo näyttä sitä kuitenkaan kenellekään muulle, mutta haluaa pitää suhteistaan kiinni.
- Järjestelmällinen, ei siedä mitään sekamelskaa tai epäjärjestelmällisyyttä. Myös ehkä hieman perfektionisti.
- Johtajapersoona, itsepäisyyttä löytyy, sekä tahdonvoimaa viedä oma johdettavat vaikka läpi kivien ja kallioiden jos näin olisi.
- Kaipaa omaa rauhaansa ja mietiskelyaikaa, hiljainen. Ei tule lähes kenenkään kanssa toimeen.
- Vakava, hieman tosikkokin.

Ulkonäköä:
- Kaksi aivan tavallista sarvea kummallakin puolella päätä, ohimoiden vieressä. Ovat ehkä hieman hentoisen ja helposti katkeavan näköiset. Ovat melko pitkät ja suorat, mutta kääntyvät päistä hieman ylöspäin.
- Tummahko myös iholtaan, kuin myös hiuksistaan.
- Sopusuhtainen puolin ja toisin, pituutta löytyisi ylitse sen 170 cm'n
- Näyttää muuten siinä 30 – 40 vuotiaalta
- Otsan keskellä oma spinellinsä.
- Perusilme olisi vakava.

Muuta:
- Omaisi ehkä hivenen huonon kuulon.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/bymyside2/
Jonayla
Admin
Jonayla

Nainen
Rapu Vuohi
Viestien lukumäärä : 149
Ikä : 29
Paikkakunta : Korpikuusen kannon alla

Kohtalon kätyrit - Sivujuoni Empty
ViestiAihe: Vs: Kohtalon kätyrit - Sivujuoni   Kohtalon kätyrit - Sivujuoni EmptyKe 17 Joulu 2008 - 19:26

Arya, valitettavasti tulimme siihen tulokseen, ettemme ota Vaurauttasi ehdolle. Vaurauden suunnitelmistasi huomasi, ettei aivan kaikkia tietoja ollut tullut luettua tai huomattua, lisäksi olisi parempi, jos hahmo olisi kuitenkin täysin sitoutunut ryhmän vallantavoitteluun. Olisi varmaan myös suotavaa, että saisit ensin pelit käyntiin Suanalla ennen tällaisten erikoisempien hahmojen ottamista. Taitoa ja intoa sinulla kyllä varmasti riittäisi, etköhän vielä saa mahdollisuuden osallistua Ganoan sivujuoniin ^^ Ja kyllähän tähänkin voit osallistua jollakin muulla hahmona ns. rivijäsenenä.

Sever, hahmottelemasi Voima vaikutti luonteeltaan hyvinkin sopivalta tehtäväänsä. Pelitaitoinesikin vaikutat hyvinkin kelpoiselta hommaan, joten sen enemmittä selittelyittä pääset ehdolle hänen haltijakseen. ^^

_________________
The light at the end of the tunnel may be an oncoming dragon.

Komennossani herrat Jarem ja Routa.

Avatar © SN


Viimeinen muokkaaja, Jonayla pvm Ke 17 Joulu 2008 - 20:46, muokattu 1 kertaa
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/ganoa
Jonayla
Admin
Jonayla

Nainen
Rapu Vuohi
Viestien lukumäärä : 149
Ikä : 29
Paikkakunta : Korpikuusen kannon alla

Kohtalon kätyrit - Sivujuoni Empty
ViestiAihe: Vs: Kohtalon kätyrit - Sivujuoni   Kohtalon kätyrit - Sivujuoni EmptyLa 14 Helmi 2009 - 22:19

On päässyt jäämään julkisesti ilmoittamatta, mutta characon ja Sever molemmat saavat hakemansa hahmot pelattavakseen. ^^ Pelaajantaitoja ja mielenkiintoisia hahmosuunnitelmia löytyy heiltä molemmilta, kuin myös kykyä vastuunottoon.

HERÄTYS kaikille, yksi jumalan paikka olisi vielä vapaana! Tarttukaa nyt vain rohkeasti tilaisuuteen, voitaisiin sitten joskus potkia tätä juonta liikkeellekin. Vauraus-parkahan masentuu kohta, jos ei kukaan häntä huoli :D Älkää suotta arastelko. ^^ *työntää Vaurauden korokkeelle esille kaikkien nähtäväksi* Katsokaa nyt häntä, eikö houkuttelisikin ottaa tuollainen pelattavaksi?

_________________
The light at the end of the tunnel may be an oncoming dragon.

Komennossani herrat Jarem ja Routa.

Avatar © SN
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/ganoa
Jonayla
Admin
Jonayla

Nainen
Rapu Vuohi
Viestien lukumäärä : 149
Ikä : 29
Paikkakunta : Korpikuusen kannon alla

Kohtalon kätyrit - Sivujuoni Empty
ViestiAihe: Vs: Kohtalon kätyrit - Sivujuoni   Kohtalon kätyrit - Sivujuoni EmptySu 2 Elo 2009 - 10:40

Herätys, herätys, vieläkin tarvittaisiin yhtä pelaajaa ottamaan Vauraus hoteisiinsa. Kuten aiemmin sanottua, hahmon luontiin saa melko vapaat kädet, kunhan muistaa aloitusviestissä annetut tiedot ja suuntaa-antavat luonnekuvaukset. Saisi oikein luvan kanssa tehdä hahmon, joka ei todellakaan ole mikään tusinataavi.

_________________
The light at the end of the tunnel may be an oncoming dragon.

Komennossani herrat Jarem ja Routa.

Avatar © SN
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/ganoa
Mere

Mere

Nainen
Rapu Hevonen
Viestien lukumäärä : 44
Ikä : 30
Paikkakunta : Kotka

Kohtalon kätyrit - Sivujuoni Empty
ViestiAihe: Vs: Kohtalon kätyrit - Sivujuoni   Kohtalon kätyrit - Sivujuoni EmptyTi 4 Elo 2009 - 20:14

//Pistän pääni pölkylle :3//

Jumalhahmon haku

→ Mere
→ Vauraus

→ Miksikö minä? Noh, kiinnostuin aiheesta heti, kun minulle tästä vinkattiin, sillä olen nähtävästi taas puusilmäillyt enkä ole huomannut kyseistä töpöä ennen. Haluaisin olla mukana toteuttamassa juonta parhaalla mahdollisella tavalla ja tarjoan myös oman pääni sisällön käytettäväksi. Olen motivoitunut ja ahkera pikku ganoalainen ja mielestäni roolaustaitonikin ovat kohtalaiset. Hahmo inspaa ja olisin kykenevä pelaamaan sillä ja ottamaan siitä vastuun.

Luonteesta
- Hieman ujo ja syrjäänvetäytyvä luonne, hiljainen seinäkukkanen, joka kyllä kuuntelee keskusteluja tarkkaavaisesti, mutta ei välttämättä ole ensimmäisenä avaamassa suutaan.
- Ailahtelevainen ja helposti synkistelevä sekä murjottava luonne. Melko tunteikas persoona, mutta pitää tunteensa visusti itsellään.
- Paremman tekemisen puutteessa uppoutuu usein omaan haavemaailmaansa. Tosin töissään on erityisen tarkka, lähes perfektionistimainen eikä siedä häiriköintiä tällöin.
- Turvautuu helposti henkilöihin, jotka kokee lähimmäisikseen ja on paikoitellen jopa takertuvainen ja hyvin mustasukkainen.
- Alistuva, mutta panettelee mielessään henkilöitä, jotka kokee epämiellyttäviksi
- Epäluuloinen ja hieman fobiainen, jolle jotkin täysin arkipäiväiset teot ovat melkein mahdottomia
- Vasten tahtoaan hiukan koominen persoona, joka kaikessa synkkyydessään möläyttelee usein sammakoita suustaan - siis silloin kun yleensäkään avaa sitä.
- On syvästi sitoutunut Kohtalon kätyreihin eikä kyseenalaista käskyjä ylemmiltä tahoilta, vaikka saattaakin puhista itsekseen työn määrästä tms.

Ulkonäöstä
- Ikäluokkaa 19-22
- Sopusuhtainen, mutta melko pienikokoinen (160cm), mitä yrittää epäonnistuneesti peitellä liian suurilla vaatteilla (saavat hahmon näyttämään entistäkin pienemmältä).
- 5 sarvea - yhdet molemmin puolin päätä ohimoiden kohdalla, toiset näiden alapuolella kietoutuneena ylempiin ja viimeinen, pienempi sarvi otsassa, spinellin yläpuolella.
- Isänsä tapaan tumma iholtaan, hiukset mustanruskeat. Keskijakaus, otsatukka jakaantuu otsassa olevan sarven molemmin puolin.

Muuta
- Pitää kauniista tavaroista sekä kiiltävistä esineistä (esim. raha) ja on usein hipelöimässä niitä.
- Punastuu helposti
- On vasenkätinen
Takaisin alkuun Siirry alas
Sätkynukke

Sätkynukke

Nainen
Leijona Hevonen
Viestien lukumäärä : 131
Ikä : 30
Paikkakunta : Helsinki

Kohtalon kätyrit - Sivujuoni Empty
ViestiAihe: Vs: Kohtalon kätyrit - Sivujuoni   Kohtalon kätyrit - Sivujuoni EmptySu 9 Elo 2009 - 16:36

Mere, yhteisestä päätösestä Jonaylan kanssa hyväksymme hahmosi osaksi Kohtalon kätyreitä. Hahmojen yhteisestä menneisyydestä voimmekin sopia sitten messengerin kautta kaikki asianosaiset yhdessä.
Takaisin alkuun Siirry alas
http://satkynukke.deviantart.com
Jonayla
Admin
Jonayla

Nainen
Rapu Vuohi
Viestien lukumäärä : 149
Ikä : 29
Paikkakunta : Korpikuusen kannon alla

Kohtalon kätyrit - Sivujuoni Empty
ViestiAihe: Vs: Kohtalon kätyrit - Sivujuoni   Kohtalon kätyrit - Sivujuoni EmptyMa 17 Elo 2009 - 15:17

Muistakaahan kaikki, että vaikka jumalhahmojen paikat ovatkin nyt täynnä, hahmoja saa ilmoittaa myös Kohtalon kätyreiden kannattajiksi. Näitä ilmoittautumisia otetaan mielellään vastaan, lisätietoa löytyy topicin aloitusviestistä.

_________________
The light at the end of the tunnel may be an oncoming dragon.

Komennossani herrat Jarem ja Routa.

Avatar © SN
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/ganoa
Sponsored content
Kohtalon kätyrit - Sivujuoni Empty
ViestiAihe: Vs: Kohtalon kätyrit - Sivujuoni   Kohtalon kätyrit - Sivujuoni Empty

Takaisin alkuun Siirry alas
 
Kohtalon kätyrit - Sivujuoni
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: OFFLINE :: Ylläpidon ilmoitukset-
Siirry: