Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
PääsivuHakuRekisteröidyKirjaudu sisään

 

 Haetaan: tavallisuudesta poikkeavaa ja huomiotaherättävää palvelusväkeä

Siirry alas 
KirjoittajaViesti
Jonayla
Admin
Jonayla

Nainen
Rapu Vuohi
Viestien lukumäärä : 149
Ikä : 29
Paikkakunta : Korpikuusen kannon alla

Haetaan: tavallisuudesta poikkeavaa ja huomiotaherättävää palvelusväkeä Empty
ViestiAihe: Haetaan: tavallisuudesta poikkeavaa ja huomiotaherättävää palvelusväkeä   Haetaan: tavallisuudesta poikkeavaa ja huomiotaherättävää palvelusväkeä EmptySu 22 Helmi 2009 - 15:32

Jaremin kartanoon kaivattaisiin palvelusväkeä, mutta ei mitä tahansa palvelusväkeä. Päästäkseen Jaremin palvelukseen täytyy olla jollain tavalla normeista poikkeava, mikä tarkoittaa yleensä erikoista ulkonäköä. Nyt on siis mahdollisuus venyttää lajikuvauksien rajoituksia, järjen rajoissa toki kuitenkin. Mitään viisipäisiä, neonkeltaisia demoneita ei sentään hyväksytä, mutta vaikkapa harmaa tai kenties tynkäsiipinen demoni kuulostaisi jo paljon paremmalta.

Tarjolla ovat esimerkiksi siamilaiset kaksoset Chora ja Frai sekä vanha keittäjätär, joka uskoo kykenevänsä ennustamaan tulevaisuutta, mutta vaihtoehtoja on niin paljon kuin vain kykenet keksimään. Olisi hienoa, jos Palosydämen kartanoon löytyisi paljon erikoista väkeä, rohkeasti siis vain hahmoa luomaan, jos saat hyvän idean ^^ Tarjolla on toverillinen ja lämminhenkinen työyhteisö, eikä työtä pitäisi olla liiaksi, sillä Jarem on ajan kuluessa haalinut palvelusväkeä vähän turhankin paljon. Laiskempikin hahmo voi siis saada ilmaisen ylöspidon : D Lisäksi Jaremin kartano on suorastaan turvapaikka selvästi poikkeaville yksilöille, sillä he saavat usein "normaalilta" väeltä osakseen vähintään karsaita katseita ja välttelevää suhtautumista, kovin korkeaan asemaan tai hyväpalkkaiseen työhön heidän on vaikea nousta.

Jos ja kun ideoita tulee, kerro niistä minulle alustavasti yksityisviestillä ja hyväksytä hahmot sitten ne valmiiksi saatuasi normaalisti.

Toivottavasti kiinnostuneita löytyy. ^^

_________________
The light at the end of the tunnel may be an oncoming dragon.

Komennossani herrat Jarem ja Routa.

Avatar © SN
Takaisin alkuun Siirry alas
http://www.freewebs.com/ganoa
 
Haetaan: tavallisuudesta poikkeavaa ja huomiotaherättävää palvelusväkeä
Takaisin alkuun 
Sivu 1 / 1

Oikeudet tällä foorumilla:Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa
 :: OFFLINE :: Hahmopörssi-
Siirry: